Boka Flexkurs

När du bokar dig under fliken ”Flex-Kurser” innebär det att du bokar upp dig på flexsystemet, som är som ett digitalt klippkort där du själv går in och bokar dig varje klass.

• Boka dig under ”FLEXFRITT” eller ”FLEX 20-KLIPP” eller ”FLEX 10-KLIPP” för att aktivera ditt kort. Du kan därefter direkt börja boka klasser.

• Korten är terminsbundna och du fördelar själv hur du vill använda dina klipp under din bokade period.  10-KLIPP gäller 10 veckor från det att du köper det, 20-KLIPP och FLEXFRITT gäller en hel termin.

Boka Fast kurs

När du bokar under fliken ”Kurser” innebär det att du bokar upp dig på en fast kurs där du går samma klass varje vecka under din bokade period. Det gör att du får kontinuitet i din yogapraktisering och inte behöver titta på läraren varje gång, eftersom du snabbt lär dig hur din lärare pratar och lär ut.
• Du är bokad på 20 veckor VT-23, om inte annat anges i ett mail.

• Du kan ta igen inom din bokade period.
– Heltermin: innan terminens slut.
– Halvtermin: innan din period är slut.
– Du kan inte ta igen på workshops och event.

• Du kan ta igen genom att skicka en förfrågan till finnsdetplats@yogabylink.se. Du behöver få din plats konfirmerad innan du går till studion för att vara säker på en plats.

Avbokning

• Start inom 6 veckor efter startdatum ger ingen reducerad terminsavgift men rätt till att ta igen i mån om plats.
• Bokningen är bindande fr.o.m  4 veckor innan kursstart.
• Du kan avboka och få återbetalning efter kursstart om du har:
– Läkarintyg
– Flyttanmälan

När du är anmäld till en kurs kan det hända att du inte kan gå varje vecka, men du kan alltid ta igen din missade gång innan terminsavslut (bokad halvtermin innebär att du tar igen under din bokade terminsperiod). Behöver du någon gång ta igen kan du skicka ett mail till finnsdetplats@yogabylink.se med vilken klass du missat/missar och vilken klass du vill ta igen på.

*Workshops och andra event är alltid bindande bokning från det att du bokar och kan inte avbokas. Bokningen kan dock överlåtas till en annan person om du själv inte kan gå.

Betalning

Fakturering av kursen sker i samband med kursstart och betalas inom 14 dagar. Du har också möjlighet att dela upp din betalning på 2-3 tillfällen beroende på antal kurser du valt att gå. Första delbetalning skall vara skickad innan förfallodatum och sista betalningen oss tillhanda innan det datum som anges i mailet med din faktura.

Inställd klass

Vi på YogaByLink försöker att så sällan som möjligt att ställa in en klass. I de fall som vi verkligen blir tvungna att ställa in erbjuds du en annan klass samma dag alternativt att ta igen så snart du själv får möjlighet. Om du inte har möjlighet att ta igen under terminen kan du höra av dig till oss på mail info@yogabylink.se och så hittar vi en lösning för dig. Den klass du betalt för bränner aldrig inne.

Vårterminen

Under vårterminen erbjuder vi yoga under 20 veckor. Under vecka 7 är utbudet något minskat då vi sett att väldigt många är bortresta och vi gör alltid helt uppehåll under påsklovet (erbjuder särskilda event den veckan) Detta kommer inte att beröra antalet veckor som du får yoga då terminen ändå är 21 veckor 9/1-11/6 2023.

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler