Nybörjare yoga Mölnlycke Landvetter Hindås

Yoga har blivit mer och mer populärt de senaste åren och traditionen är flera tusen år gammal. Yogans popularitet idag beror säkert mycket på den sorts liv vi lever. Vi Står och sitter mycket i arbete och höfter och axlar blir stela. Vi vet att det är viktigt att motionera samtidigt som vi i våra fartfyllda liv också är i stort behov av lugnet. Här är yogan lite av paketlösningen. Inom alla yogaformer (oavsett intensitet) får du olika fysiska effekter och ett mentalt fokus och lugn.

Yoga kan se väldigt olika ut och alla har vi olika förutfattade meningar innan vi verkligen provat. Många ser framför sig en bild av en person med korslagda ben och slutna ögon medan verkligheten kan se helt annorlunda ut. Tänkt dig yoga som en tårta där varje tårtbit har helt olika smak men kommer från samma helhet. Du kan komma som helt nybörjare på alla kurser då yogan är så pass personlig och våra duktiga instruktörer visar alternativ till positioner.

Yoga kan vara otroligt fysisk där du får upp pulsen och svettas. Du bygger styrka och smidighet men får också med dig mentala intentioner, lugn och harmoni. Är du intresserad av det är det Globalyoga, VinyasaYoga eller YangYin som du ska välja. HathaYoga och SlowflowYoga är perfekta för nybörjare som vill ha ett långsammare tempo, men ändå arbeta med kroppen.

Det finns också lugnare yogaformer för dig som antingen vill sträcka ut eller mjuka upp. YinYoga, Restorative och den MedicinskaYogan är mera stillsamma, mentala och meditativa, samtidigt som du får fantastiska fysiska effekter på köpet. Den medicinska yogan har dessutom massor av spännande svenska vetenskapligt bevisade effekter.

Det kan kännas som en djungel när man ska välja yogakurs. Du kan läsa mer om varje kurs genom att klicka här eller ringa Kristjana 073-5024181 för en personlig guidning.

Under varje termin har vi dessutom klasser som riktar sig lite extra till dig som ändå känner att du vill börja från grunden. Hathayoga och Slowflow i Mölnlycke, Landvetter, Hindås.

Se hela schemat genom att klicka här!

YogaByLink har skapat studios för ändamålet YOGA. Här hittar du en lugn och mysig lokal med en härligt logisk atmosfär. I studion finns allt material som du behöver. Dessutom har vi sköna yllemattor för lugnare yogaformer, två olika varianter av bolster samt filtar, klossar och band.

Globalyoga finns i alla våra studios, Mölnlycke, Landvetter, Hindås. Alla studios ligger centralt med gratis parkering. Mindre än 10 min körtid från Mölndal, Partille, Öjersjö, Härryda, Hällingsjö, Bollebygd och Rävlanda.

Våga Yoga! 

/Kristjana

nybörjare yoga Mölnlycke Landvetter Hindås

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler