På YogaByLink kan alla hitta en liten oas i vardagen, ta en stund för sig själv och och bara vara i sin kropp och i sitt jag. På YogaByLink kan alla yoga, unga som gamla, kvinnor som män. Vissa av våra klasser är direkt riktade till en särskild grupp och alla kan hitta sin form av yoga.

Yoga är en personlig och utvecklande träningsform som fler och fler upptäcker. Yoga är helt befriat från prestige och jämförelser. Strävan är att hålla både kroppen, sinnet och lugnet i trim. Det spelar ingen roll hur vältränad, muskulös eller vig du är – yoga är för alla utifrån var och ens egna förutsättningar. Din instruktör finns där för dig, visar och hjälper dig att utvecklas genom assistering. Alla yogaklasser avslutas med en härlig avslappning, shavasana.

På YogaByLink yogar du i en studio direkt anpassad för ändamålet. För oss är omgivning och atmosfär viktig. I loungen får du möjlighet att varva ner en stund innan praktiseringen och efter din yogaklass får du utrymme för reflektion och samtidigt avnjuta en kopp te och en chokladbit.

Vi erbjuder yoga för alla sinnen  i Mölnlycke, Landvetter och Hindås.

Hindås – Ringvägen 18

Landvetter – Byvägen 29

Mölnlycke – Åvägen 1

Kontakt

Kristjana Helgadottir Berndtson
073-502 41 81
kristjana@yogabylink.se

Jasmine Andersson Nell
076-0241810

Lina Eggen
070-996 89 68
lina@yogabylink.se

Allmänna frågor sänds till: info@yogabylink.se

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler