Yinyoga Mölnlycke Landvetter Hindås

Yinyoga Mölnlycke Landvetter Hindås är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin delar som bindvävnad, leder och ligament.  Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Spänningar löses upp och ditt nervsystem balanseras. Din rörlighet förbättras vilket leder till en mer rörlig vardag.

Man utför alla övningar på golvet och håller varje position mellan tre till fem minuter. På så sätt kommer du förbi den muskulära spänningen och stretchar bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar. Förbättrar flexibilitet i ryggrad och höfter och förser ryggrad och leder med ledvätska som ger bättre cirkulation. Bromsar åldrandet genom att lederna behåller sin mjukhet och rörlighet. Då yogan också är mera stillsam är den också ett härligt tillfälle att träna sig i mindfulness, sänka stresshormonerna i kroppen och få en härlig stund för sig själv. Yinyoga är även ett perfekt komplement till dynamisk yoga eller annan fysisk aktivitet.

Du behöver inga förkunskaper för yinyoga och du kan vara hur stel som helst och ändå vara med. Tack vare duktiga instruktörer och härliga hjälpmedel/props så kan alla hitta en skön position som ger härlig effekt i kroppen och sinnet.

YogaByLink har skapat studios för ändamålet YOGA. Här hittar du en lugn och mysig lokal med en härligt logisk atmosfär. I studion finns allt material som du behöver. Dessutom har vi sköna yllemattor för lugnare yogaformer, två olika varianter av bolster samt filtar, klossar och band.

Yin yoga finns i alla våra studios, Mölnlycke, Landvetter, Hindås. Alla studios ligger centralt med gratis parkering. Mindre än 10 min körtid från Mölndal, Partille, Öjersjö, Härryda, Hällingsjö, Bollebygd och Rävlanda.

Alla av våra instruktörer har en gedigen yogalärarutbildning. Flera av våra instruktörer är utbildade i Yin via Globalyoga. Läs mer om deras utbildningar här: GLOBALYOGA

Följ oss gärna på Facebook : KLICKA HÄR

yinyoga Mölnlycke Landvetter Hindås
Yin yoga i studion
Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler