Yoga & Företagsyoga Mölndal, Lerum & Partille

Yangyin Yoga

Yangyin yoga är en klass som bjuder på det bästa ur två världar! Första delen fokuserar på styrka och uthållighet, i andra delen landar du in i mjuka Yin positioner som öppnar upp kropp och sinne. Alltså får du först svettas och jobba hårt för att sen välförtjänt vila i yinpositioner.

Den första delen är en fysisk yoga i rörelse, en mera utmanande del av klassen. Du varvar flöden och rena styrkepositioner både i dynamiska och statiska positioner. Du behöver inga förkunskaper i yoga utan är du bara sugen på att få jobba lite tufft med kroppen kan detta vara ett alternativ för dig.

Den andra halvan av klassen är yin yoga.

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin delar som bindvävnad, leder och ligament.  Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Spänningar löses upp och ditt nervsystem balanseras. Din rörlighet förbättras vilket leder till en mer rörlig vardag.

Man utför alla övningar på golvet och håller varje position mellan tre till fem minuter. På så sätt kommer du förbi den muskulära spänningen och stretchar bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar. Förbättrar flexibilitet i ryggrad och höfter och förser ryggrad och leder med ledvätska som ger bättre cirkulation. Bromsar åldrandet genom att lederna behåller sin mjukhet och rörlighet. Då yogan också är mera stillsam är den också ett härligt tillfälle att träna sig i mindfulness, sänka stresshormonerna i kroppen och få en härlig stund för sig själv. Yinyoga är även ett perfekt komplement till dynamisk yoga eller annan fysisk aktivitet.

Du behöver inga förkunskaper för yinyoga och du kan vara hur stel som helst och ändå vara med. Tack vare duktiga instruktörer och härliga hjälpmedel/props så kan alla hitta en skön position som ger härlig effekt i kroppen och sinnet.

Finns i alla våra studios, Mölnlycke, Landvetter, Hindås. Alla studios ligger centralt med gratis parkering. Lättillgängligt med bekväm körväg från Mölndal, Lerum, Partille, Öjersjö, Härryda, Hällingsjö, Bollebygd och Rävlanda. Läs gärna mer om våra olika yogaklasser här.

Företagsyoga Mölndal, Lerum & Partille med omnejd

Vi erbjuder även företagsyoga till företag runt omkring Mölndal, Lerum och Partille. Med avslappnande och välgörande rörelser är företagsyoga en investering i personalens välmående. Kontakta oss för mer information angående företagsyoga redan idag.

YangYin är en populär klass som även har presenterats på Yogagames. Läs mer om det här: YOGAGAMES

Yoga Företagsyoga Mölndal, Lerum och Partille
yoga games i Göteborg

 

Yoga och företagsyoga i Mölndal, Lerum & Partille med omnejd

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler