Global Yoga & Företagsyoga Mölnlycke Landvetter & Härryda

Globalyoga, Global Yoga Mölnlycke Landvetter Härryda, är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Globalyoga är en dynamisk yogaform som varvar både styrka och stretch, vilket gör att du både blir starkare och samtidigt rörligare.
Globalyoga blandar det bästa av traditioner från öst och väst. Global yoga hämtar inspiration från Iyengar yoga, Ashtanga yoga, Kundalini yoga, Forrest yoga, Pilates samt funktionell träning och integrerar dessa tekniker i vår egen stil – en balans mellan precision och flöde. Du kan komma helt ny till en Globalyogaklass. Du behöver inga förkunskaper, utan är du bara beredd på att vara fysisk så är alla våra instruktörer duktiga på att guida alla nivåer i en och samma klass och visa alternativ. Du som riktigt van yogi kan också få en härlig utmaning.

En Globalyoga klass är vanligtvis 75 min. Upplägget är vanligtvis så här:

*Mental intention *Andning *Uppvärmning *Asanas/positioner *Nervarvning *Shavasana/Avslappning

Globalyoga är en licensprodukt, vilket innebär att få heta Globalyoga måste instruktören vara en licensierad instruktör inom Globalyoga. Alltså kan du som deltagare vara säker på att din instruktör har en gedigen yogalärarutbildning. YogaByLink har ett fantastiskt samarbete med Globalyoga och deras utbildningar i Göteborgsområdet har de valt att förlägga i vår studio i Mölnlycke. Läs mer om deras utbildningar och workshops här GLOBALYOGA

YogaByLink har skapat studios för ändamålet YOGA. Här hittar du en lugn och mysig lokal med en härligt logisk atmosfär. I studion finns allt material som du behöver. Dessutom har vi sköna yllemattor för lugnare yogaformer, två olika varianter av bolster samt filtar, klossar och band. Till företag runt omkring Mölnlycke, Landvetter och Härryda kan vi även erbjuda företagsyoga. Med företagsyoga så får medarbetare och personal chansen att komma ner i varv en stund och släppa allt som är runtomkring, företagsyoga är en investering för din personals välmående. Kontakta gärna oss om du är intresserad av mer information angående vår företagsyoga.

Globalyoga finns i alla våra studios, Mölnlycke, Landvetter, Hindås. Alla studios ligger centralt med gratis parkering. Mindre än 10 min körtid från Mölndal, Partille, Öjersjö, Härryda, Hällingsjö, Bollebygd och Rävlanda. Läs gärna mer om våra olika yogaformer här

Boka HÄR

Global Yoga Mölnlycke Landvetter
Global Yoga Mölnlycke Landvetter Härryda

Följ oss på Facebook – Klicka här

Yoga och företagsyoga för dig i bland annat Mölnlycke, Landvetter samt Härryda

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler