FULLMÅNERITUAL 27/12

04 dec

Fullmåneritual vid årets sista fullmåne med salen full av tända ljus!

Yogaklassen är en mångfacetterad upplevelse som integrerar olika aspekter för att hylla fullmånens energi och främja inre balans. Klassen inleds med en yinposition och en kort meditation följt av månhälsningar (Chandra Namaskar), en serie yogarörelser som är mjuka och flytande, skapade för att hedra månens lugna och känslomässiga natur.

Därefter följer stretch och fler yinpositioner som hålls under längre tid för att mjukt sträcka ut kroppen och frigöra spänningar. Dessa positioner fokuserar på att öppna upp kroppens djupare skikt och främja avslappning.

Avslutningsvis innefattar klassen en fullmåneritual, där du kan sitta i meditation och manifestera ditt ljus för att ansluta till fullmånens energi. Det kan inkludera intentionssättning, visualisering och andra ritualer som syftar till att främja välbefinnande och manifestation av positiva förändringar i ditt liv.

Genom att kombinera månhälsningar, yinpositioner och en fullmåneritual strävar klassen efter att skapa en holistisk upplevelse som främjar närvaro, inre balans och en stark koppling till naturens cykler. Andas in ljus och andas in mörker. 

NÄR: Vid årets sista fullmåne 27/12 – 17:30-19:00

VAR: YogaByLink i Landvetter med massor av tända ljus

INSTRUKTÖR: Kristjana Helgadottir Berndtson

INVESTERING: 350:-

BOKA DIG GENOM ATT KLICKA HÄR!

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler