NU STARTAR DET NYA YOGAÅRET – SE ALLA NYHETER HÄR

04 jan

Vill du bli du bli starkare och smidigare under 2023? Vill du hitta ett inre lugn och vara mera tålig mot vardagens stress? Flertalet är de studier som visar på yogans fantastiska effekter på både kropp och sinne och nu står vi åter inför en ny yogatermin med nya möjligheter. Yogaåret 2023 startar 9/1 och bjuder på flera klasser med gratis prova på hela v.2 och 3 samt några nyheter. Då Jasmine, vår fantastiska stöttepelare som varit hos oss i flera år, har nu valt att sätta sig på skolbänken igen blir det några förändringar och nyheter på schemat. 

* Vi välkomnar Winter som kommer att instruera MedicinskYoga och YangYin på måndagar i Landvetter samt en nyinsatt klass på söndagar i Mölnycke som vi kallar YangCoreYin, en YangYin-klass med extra fokus på Core/bålstabiliteten. 

* Vi välkomnar Sofia L till den tidiga morgonklassen i Mölnlycke som nu finns på torsdagar och VÅR NYA LUNCHKLASS på fredagar! Sofia har såklart kvar sina populära klasser på måndagar i Mölnlycke och nu får du möjlighet att yoga mera med henne!

* Vi välkomnar Sara till Mölnlycke. Sara har haft fasta klasser i Hindås under flera år och kommer nu att instruera YogaFörDigSomTränar samt YangYin på onsdagar. Sara är ett härligt energiknippe och styrka och balans utlovas i hennes klasser.

* Vi välkomnar Rebecca till torsdagsklasserna i Landvetter. Rebecca har under hösten instruerat de populära YangYin klasserna på söndagar och fortsätter med det såklart och ökar upp med ytterligare en YangYin och en ren Yinklass på torsdagar.

* Kristjana och Maria kommer tillsammans att erbjuda en ny klass i Hindås på måndagar, SlowYangYin, en lite långsammare och mjukare Yangdel med Kristjana och sedan en härlig Yin med Maria. 

 

Som vanligt kan du välja mellan att yoga helt Flexibelt i alla studios
eller välja en Fast kurs. 
KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA SCHEMA OCH KOMMA DIREKT TILL BOKNINGEN

(Länk till prova-på hittar du HÄR)

Läs mer om alla våra fantastiska instruktörer på hemsidan HÄR!

Välkommen Winter
Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler