JOHANNA HECTOR TILL MÖLNLYCKE

11 dec

Vi är stolta att välkomna Globalyogas skapare Johanna Hector till vår studio!

Sedan ett år tillbaka har vi ett härligt samarbete med Globalyoga som kör sina göteborgsutbildningar i vår studio i Mölnlycke. Globalyoga är en svensk yogaform och skapades av Johanna Hector. På YogaByLink är de flesta av instruktörerna licensierade globalyogalärare och du finner Globalyoga på schemat flera gånger i veckan.

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning.

Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. 

Hon ligger bakom framgångsrika koncept såsom Hot MOJO® och ”Yoga For Athletes” tillsammans med bästa kompisen Monika Björn. Senaste åren har hon jobbat på att ta fram SoulWork Club, online träning för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

Du kan träna med Johanna online, på retreats, event samt i Göteborg där hon har fasta klasser på SATS och HiYoga.

Varför Yoga?
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”

 

Nu släpper vi några exklusiva platser till hennes klass, en klassisk Globalyogaklass ” HAPPY HIPS”.

Höfterna är både basen och taket, länken mellan fötter och huvud som kan föra över energi och kraft när de har rätt gung men vid minsta låsning förlorar vi den i båda riktningar. Inte bara fysiskt utan även emotionellt. Med höfterna som utgångspunkt flödar vi hela vägen ut i fötter, fingrar och finner vägen tillbaka till vårt naturliga tillstånd – Happy Hips = Happy Heart 😉

 

NÄR: 12/1 09:30-11:00

VAR: Åvägen 1, Mölnlycke

INVESTERING: 400:-

BOKA HÄR!

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler