NYA RESTRIKTIONER IGEN

26 dec

Precis innan jul så återinförde regeringen de restriktioner som innebär att för all fritidsverksamhet, vilket innefattar yogastudios, så gäller det 10 m2 per deltagare. Detta är just de restriktioner som satte rejäla käppar i hjulet för oss under 2021 och ska inte stoppa oss helt nu.

Terminsstarten för vårterminen 2022 skulle ha gått av stapeln den 10 januari och nu kommer den ordinarie starten bli något modifierad. Vi har bestämt att göra vissa omstruktureringar både i studion och på schemat för att faktiskt kunna öppna redan under januari, om än i mindre skala. Vi kommer att återkomma med detaljerna inom kort.

Hindås är lite vanskligare. Vår studiosal är bara 40 m2 vilket tillåter 4 personer att yoga och går inte att förstora på något sätt. Däremot undersöker vi möjligheten att tillfälligt hitta en större sal för att åtminstone kunna erbjuda yoga i någon utsträckning också i Hindås. Alla tips mottages tacksamt!

Vi undersöker också möjligheten att direktsända vissa klasser online samtidigt som det är bestämt att vårt gedigna onlinebibliotek via Twiik-appen ytterligare ska utökas.

Förhoppningsvis gäller inte dessa restriktioner lika många månader som förra gången och vi har blivit lovade nytt besked runt månadsskiftet januari/februari. Just nu är ordinarie kursbokningar pausade och öppnas igen inom kort när vi har rätat ut några frågetecken.

Vi vill redan nu tacka för alla värmande och uppmuntrande ord som vi fått och är så tacksamma för er yogisar. Nu är det verkligen tufft och vi behöver er lojalitet som får oss att överleva så fortsätt att yoga med oss under restriktionerna, antingen i studion eller online.

Bild från starten 2014.

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler