ÖRTVANDRING OCH YOGA PÅ MORS DAG

04 maj

Fira mor på allra bästa sätt och ge bort en örtvanding och yoga. I ett unikt samarbete mellan Karolines way of Life och YogaByLink kan du och/eller mor njuta av en eftermiddag där naturen står i centrum.

Vi utgår ifrån studion i Landvetter och ger oss ut i skog och mark (ingen lång promenad). Där stannar vi upp, andas en stund och landar i nuet. Vidare tar en långsam promenad och letar ätbara växter som vi smakar och luktar på samt pratar om hur de kan användas för att stärka vår hälsa och läka besvär. En härlig, praktisk stund i naturen som ofta är en ögonöppnare för många om hur mycket ärbart som finns precis nedanför våra fötter! Det fina med våren är att sådana växter som om ett litet tag är allt för stora och hårda att äta nu på vårkvisten när de är små spröda skott går alldeles utmärkt att knapra i sig. 

Därefter går vi tillbaka till yogastudion och landar på härliga ullmattor i mjuka och grundande yinpositioner som alla kan göra. Yogan utgår från den kinesiska läran mellan yin och yang och där livskraften ”CHI” i naturen och oss människor är den samma. Under yogaklassen står hjärtat och bröstkorgen, vårt gröna chakra, i centrum som växtzon att nära och blomstra i. Klassen är långsam och mjuk, kräver inga som helst förkunskaper, så alla kan vara med.

Efteråt bjuds det på hemlagat örtte och choklad.

NÄR: MORS DAG 28/5 14:00-16:30

VÄR: YOGABYLINK, BYVÄGEN 29 I LANDVETTER

INSTRUKTÖRER:

Karoline Karttunen , KOST- OCH HÄLSOVETARE SAMT ÖRTKÄNNARE SOM DRIVER FÖRETAGET KAROLINES WAY OF LIFE SOM ERBJUDER FLERTALET TJÄNSTER INOM KAROLINES SPECIALKUNSKAPER.

Kristjana Helgadottir Berndtson, YOGALÄRARE OCH ÄGARE AV YOGABYLINK SOM ERBJUDER OLIKA YOGAKLASSER I VACKER STUDIOMILJÖ I BÅDE MÖLNLYCKE, LANDVETTER OCH HINDÅS.

INVESTERING: 600:-

BOKA GENOM ATT KLICKA HÄR!

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler