PÅSK PÅ YOGABYLINK – I STUDION OCH ONLINE

21 mar

Precis som vanligt gör vi ett uppehåll på YogaByLink över påskhelgen vilket innebär att det inte är några ordinarie klasser mellan skärtorsdag 28/3 och 3/3. Andra halvan av terminen startar sen upp igen den 4/3 och hög tid för dig som ännu inte kommit igång med vårens yoga att starta upp.

HUR SKA DU YOGA UNDER PÅSKEN?

Vi erbjuder två eventklasser i studion, en Vårcermoni i Landvetter på skärtorsdagen och LymfYoga på långfredagen i Hindås. Läs mer om dessa lite längre ner.

Självklart kan du också yoga online hemifrån med en favorit i repris, nämligen PÅSKYOGAN. Detta är ett onlineprogram som erbjuder en specifik påskklass för varje högtidsdag under påsken. Yoga hela påsken med olika temaklasser som inspireras av de olika påskdagarnas budskap och kuriosa. Häxor, harar, kristendom, och påskbrasor i en yogisk anda. Fyra mera fysiska och flödande klasser och en mjuk långfredagsyin. 
Eggceptionellt roligt, rörligt och härligt – så rulla ut mattan och hoppa på. Alla klasserna ligger kvar i 30 dagar och går att yogas om och om igen. Du kan antingen boka dig på bara nån enstaka klass eller göra alla 5 för endast 300:-

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ IN OCH BOKA PÅSKYOGAN ONLINE

_____________________________________________________________________________

VAD HÄNDER I STUDION?

SKÄRTORSDAG

YOGA OCH VÅRCERMONI

Hur var din vinter? Fin? Glittrig? Trög? Mörk? Stressig? 

Dags för vårstädning! Ta möjligheten att städa och rensa ut efter vintertiden och bjuda in ljuset och våren. 

Denna vårceremoni bjuder på en incheckning till dig själv, där du får möjlighet att landa i kroppen och  uppmärksamma det som varit under vintern. Att städa ut, släppa taget om det som du inte behöver längre för att göra plats för allt det du vill fylla din vår med! 

Det blir mjuka inkännande flöden, som leder över till mer energiska flöden, shake och meditation. Ceremonin avslutas med en stunds journaling där du får möjlighet till reflektion och genom skrivande landa in i intentioner för våren! 

Ta tiden att investera i dig!

TID: Skärtorsdagen, 28 mars kl 17.30-19.00

PLATS: Yogabylink Landvetter 

INSTRUKTÖR: Rebecca Smedberg

INVESTERING: 350:- Betalas med Swish på plats – bindande anmälan, men platsen får överlåtas till någon annan. 

TA MED: Anteckningsbok och penna

BOKA DIREKT GENOM ATT KLICKA HÄR!

LÅNGFREDAG

LYMFYOGA

Långfredagen är en perfekt dag för self care, att verkligen ta hand om sig själv inifrån och ut.

Oavsett om du upplever symptom av ett trögt lymfsystem och vill må bättre eller är frisk och välmående men vill undvika framtida besvär kan lymfyoga ge dig återhämtning och ny energi.

Lymfsystemet brukar kallas kroppens eget reningsverk och det är en passande beskrivning. Ett trögt lymfsystem kan orsaka många och stora problem i kroppen såsom trötthet, hjärndimma, värk, svullnad, celluliter eller övervikt. Dessa är alla signaler på att lymfans flöde behöver hjälp på traven.

Lymfyoga kombinerar rörelse och stillhet på ett sätt som stimulerar lymfflödet, samtidigt som det ger återhämtning för både kropp och själ och sinne.

TID: Långfredagen, 29 mars kl 10:00-11:00

PLATS: Yogabylink Hindås

INSTRUKTÖR: Sofia Bennegård

INVESTERING: 250:- Betalas med Swish på plats – bindande anmälan, men platsen får överlåtas till någon annan.

BOKA DIREKT GENOM ATT KLICKA HÄR

GLAD PÅSK!

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler