PÅSKUTMANING LIVE VIA ZOOM

03 apr

Häng på en påskutmaning och yoga dig starkare, rörligare och lugnare alla dagarna under påsk klockan 10:00-11:00 live via zoom med Kristjana som guidar fem olika temaklasser under påsken, från skärtorsdag-annandag påsk.

Du bokar dig till alla fem klasserna för endast 300:- eller enstaka klasser för 150:-/st och får varje morgon en unik länk att gå in på för att vara med på klassen. BETALAS VIA SWISH INNAN FÖRSTA KLASSEN. Bokningen är bindande.

BOKA DIG TILL ALLA KLASSERNA GENOM ATT KLICKA HÄR!

SKÄRTORSDAGEN = HÄXBLANDNINGEN – Ordledet ”skär” kommer av ordet ”skära”, som betyder rening. Skärtorsdagen sågs enligt äldre tradition som en reningens dag samtidigt som det var den dag som häxorna åkte till Blåkulla. Därför yogar vi en flygande och renande globalyoga mixad med häxkuriosa. BOKA ENDAST SKÄRTORSDAG OCH KLICKA HÄR!

LÅNGFREDAG = IN I STILLHETEN – En långsam yogaklass för att uppmärksamma stillheten i kroppen och i sinnet. Du yogar dig in i härliga stretchar och avslutar i en stunds ledd meditation. BOKA ENDAST LÅNGFREDAGEN OCH KLICKA HÄR!

PÅSKAFTON = FÅGELYOGA – Favorit i repris – En skojig globalyoga fylld utav kvittrande yogafåglar. BOKA ENDAST PÅSKAFTON OCH KLICKA HÄR!

PÅSKDAGEN = EN EGGANDE YOGA – från yin till yang, från liggande till stående symboliskt för påskens glädjedag. BOKA ENDAST PÅSKDAGEN OCH KLICKA HÄR!

ANNANDAG PÅSK = FINNS HARENS POSITION? – Vi knyter och nyper ihop påsksäcken i välbehövliga core och en glödande påskbrasa. BOKA ENDAST ANNANDAG PÅSK OCH KLICKA HÄR!

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler