SOVYOGA

29 jan

Sömnen är helt livsnödvändig. Sömnen behövs för att ge både hjärnan och kroppen den återhämtning som behövs för att fungera på bästa sätt.

Nu erbjuder vi åter en treveckorskurs med effektiva verktyg för bättre sömn och mera energi. Passar alla som är intresserade av att sova lugnare och djupare. Är det inte dags att ge dig själv en stund att varva ner?

Tre måndagar i Hindås yogar vi mycket långsamt och väver samtidigt in kunskap kring sömnen, såväl modern sömnforskning som yogiska principer. Du behöver endast slappna av och njuta under din yogatimme och får sen med dig på dokument/mail på det som vi har gått igenom under klassen. Efter sista tillfället får du också en ljudfil med en guidad YogaNidra, yogisk sömn, en form av en sömnmeditation. 

Upplägget ser ut så här:

Vecka 1: I yinyoga positioner får du samtidigt sömnkunskap kring avslappningssystemet varvat med insikter om yin och yang och vikten av vila. 

Vecka 2: I yinyoga och längre restorativepositioner reder vi ut stressfaktorer och talar om vikten av återhämtning varvat med nyttan av andningen som verktyg. 

Vecka 3: Avslappning, sömnmönster, ritualer och en härligt lång YogaNidra.

Kom som du är, i mjuka, varma och mysiga kläder. Väl på plats finns allt som du behöver, gosiga yllemattor, filtar och yogabolster. 

START: 19/2 – 18:45-19:45

VAR: YOGABYLINK, HINDÅS

INSTRUKTÖR: MARIA OLSSON

  • Endast treveckorskursen:          590:-.
  • Treveckorskursen + ytterligare 3 Yintillfällen 890:-

Boka på HÄR:

TREVECKORS SOVYOGA

TREVECKORS SOVYOGA + 3 YIN

eller maila info@yogabylink.se

NU I HINDAS
Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler