STUDION STÄNGER FÖR TERMINEN 24/11

16 nov

Kära yogi 

Vi på YogaByLink följer hela tiden den aktuella informationen som vi får från myndigheterna. I dagsläget finns inga restriktioner att yoga tillsammans i den omfattning som vår verksamhet har. Däremot är det otroligt viktigt att ta hand om oss själva, varandra och alla medmänniskor i vårt samhälle. Vi på YogaByLink vill göra allt som vi kan för att förhindra smittspridning och kommer därför att hålla stängt i våra studios fr.o.m den 24/11 och de tre veckor som då är kvar på terminen. 

Redan i våras såg vi att detta skulle kunna komma att hända och har därför varit så måna om att bygga upp vårt online-bibliotek så att du kan fortsätta att yoga, fast hemma. Nu fyller vi på med ytterligare flera klasser varje vecka.

Yoga är verklig friskvård och ett fantastiskt sätt att stärka immunförsvaret samt sänka stresshormoner och hålla sig frisk. Så länge du är frisk se till att hålla din yogapraktisering regelbunden och varmt välkommen att yoga tillsammans med oss online i Twiik-appen. Tveka inte att höra av dig ifall du behöver teknisk hjälp att komma igång. 

Alla som har köpt ett yogakort hos oss under denna terminen kommer att kunna utnyttja de tre gånger som du missar under vårterminen. Vi kommer då också att sätta in extra ta-igen-tillfällen på helger så att du känner att du får ytterligare möjlighet att utnyttja dina extra gånger utöver din ordinarie klass.  

Under de senaste veckorna har vi haft bokningsstopp, vilket innebär att vi inte tar in ett högre antal yogisar än vad vi har just nu. Samma antal kommer att gälla för våren för att kunna hålla större avstånd inne i studion. Vi kan komma att sänka deltagarantalet för varje klass ytterligare. Du som är bokad denna terminen har dock företräde att boka in dig på din kurs/Flex till våren. De platser som eventuellt blir över släpps inte förrän efter nyår och inga fakturor skickas ut förrän vi har fått klartecken att verkligen kunna starta upp igen. Det nya vårschemat kommer inom kort och då öppnar också bokningen för dig. 

Jag och Lina (och alla instruktörer såklart) kommer att sakna att mötas fysiskt på yogamattan framöver, men känner att detta är det enda rätta att göra i ett sådant här läge. Vi måste alla vara rädda om varandra, vår sjukvårdspersonal och de som vi älskar och även om det går emot vår mänskliga natur är just nu omtanke att hålla sig borta. 

Ta väl hand om dig, möt upp på din matta hemma, och så ses vi igen i studion efter nyår.

Kristjana

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler