TERMINSSTART v. 3

08 jan

HAR DU BOKAT?

Efter en paus är det dags att återförenas på mattan och ge dig själv gåvan av en hälsosam och balanserad start på det nya året.

STARKARE – SMIDIGARE – STRESSFRI

Ett nytt år är alltid en ny start, precis som varje måndag, varje morgon, varje timme och varje minut. En ny start för att nå den där känslan.

Hur vill du känna dig i slutet av 2024?

Starkare? Smidigare? Mera avslappnad? Kanske alla tre?!

Har du bokat din yoga på det nya året?

Om inte, vad väntar du på?

Din resa börjar här och nu!

Välkommen till en möjlighet till förändring och till att omfamna det du behöver och det du strävar efter. V.3 startar vi upp!

HUR VILL DU YOGA?

  • FAST PLATS PÅ DIN DAG OCH TID VARJE VECKA? Javisst, under fliken ”KURSER” kan du boka dig och varje vecka ha din rutin. KLICKA HÄR OCH BOKA!
  • FLEXAFRITT? Med detta kortet kan du yoga hur mycket du vill under hela terminen. Du bokar med ett klick den yogaklass som du är sugen på för dagen. På varje klass är det flera avsatta platser för dig med FLEX så det finns alltid plats att boka. KLICKA HÄR OCH BOKA!
  • KLIPPKORT? Vi erbjuder också ett 20-kort som då gäller hela terminen och ett 10-kort som gäller i 10 veckor. Du bokar sedan enkelt med ett klick vecka för vecka vad du vill yoga och kan yoga många gånger en vecka och kanske inte allas en annan.
  • KLICKA FÖR ETT 20 KORT HÄR!
  • KLICKA FÖR ETT 10 KORT HÄR!
  • Förvandla din hälsa och välmående genom att boka din yogakurs på YogaByLink idag! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, erbjuder vi klasser som passar alla nivåer och mål. Ta steget mot ett balanserat liv och boka din plats nu för att utforska fördelarna med yoga tillsammans i vår varma och välkomnande yogagemenskap. Missa inte chansen att investera i ditt välbefinnande och boka din yogakurs på YogaByLink redan idag! Välkommen!

Prova på klasser finns tillgängliga under v.3.

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler