VÅGA YOGA – NYBÖRJARE SE HIT!

15 aug

Tänk dig en värld där du inte bara jonglerar jobb och vardagliga äventyr, utan också jonglerar din egen självsäkerhet på en yogamatta. YOGA – Det är som att ge din kropp en ”kom-ihåg-att-andas-semester” samtidigt som du utmanar den att anta positioner du inte ens visste fanns.

Så varför inte prova på yoga? Det är som att ge din inre ”jag-kan-inte-göra-det-här” röst en uppmaning att hålla tyst. Någon sa en gång att balans är nyckeln till allt i livet, och de hade troligen just klivit ur en yogastudio när de sa det.

Så vad väntar du på? Ge dina tånaglar en närmare titt och ge dig själv en härlig stund för dig själv. Ta chansen att stretcha, slappna av och återupptäcka muskler du inte visste existerade.

Nu erbjuder vi en perfekt klass för dig som vill prova-på och lära dig grunder i yogan lite långsammare i en klass som vi kallar 

I MÖLNLYCKE OCH LANDVETTER FÖR SLOWFLOW, med mjuka och grundliga flöden.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA: MÖLNLYCKE TISDAGAR 18-19 2200:- FÖR HELA TERMINEN START V.35

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA: LANDVETTER TISDAGAR 18-19 2200:- FÖR HELA TERMINEN START V.35

I HINDÅS ERBJUDER VI SOFTYANGYIN, som börjar klassen med mjuka och grundliga flöden och som övergår i ännu långsammare Yinyoga som tillåter dig att komma djupt in i muskler, bindväv och sinne.

KLICKA HÄR FÖR STARTERBJUDANDET SOM GÄLLER I HINDÅS:

SOFTYANGYIN 18:45-20:15 699:- 8GGR START V.34

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler