YINYOGA FREDAGAR I HINDÅS

04 jan

Fredagar är en härlig dag för att varva ner och boosta lugnet inför helgen. Därför erbjuder vi nu också YinYoga kl.17:30-18:30 i Hindås under våren och denna klass till ett något reducerat pris.

10 ggr 1100:- 

20 ggr 1990:-

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin delar som bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Spänningar löses upp och ditt nervsystem balanseras.

Man utför alla övningar på golvet och håller varje position mellan tre till fem minuter. På så sätt stretchas bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar. Förbättrar flexibilitet i ryggrad och höfter och förser ryggrad och leder med ledvätska som ger bättre cirkulation. Bromsar åldrandet genom att lederna behåller sin mjukhet och rörlighet. Då yogan också är mera stillsam är den också ett härligt tillfälle att träna sig i mindfulness. Yinyoga är även ett perfekt komplement till dynamisk yoga eller annan fysisk aktivitet.

Klicka dig till bokningen här!

yinyoga

 

 

 

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler