YOGAGAMES ONLINE 28/11

05 okt

Den 28 november samlar YOGABYLINK och Yoga Games alla yogaintresserade till ett unikt yogaevent online i vår Mölnlyckestudio. Några av de mest populära lärarna från Yoga Games events erbjuder 5 specialframtagna yogaklasser under en och samma dag. Du köper din biljett på www.yogagames.org. Saknaden av större event och gemenskap är just nu enorm. Detta digitala event är därför det perfekta tillfället att få tillbaka känslan av att vi är många, vi är starka – vi är en gemenskap, ett stort yoga-community! Nivån på klasserna är anpassade så alla kan vara med, oavsett erfarenhet.

För de flesta av oss är live online ett nytt sätt att träffas som grupp, att röra oss, skapa kontakter, utforska och uppleva. Upplevelsen är självklart inte detsamma som att träffas i samma lokaler men känslan av gemenskap kommer garanterat vara mäktig!

KLASSERNA KOMMER ATT VISAS DIGITALT INNE I STUDION

Boka på länken ovan

PROGRAM
09.00-10.00 JOHANNA HECTOR
10.15-11.15 ADAM HUSLER
11.30-12.30 HELENA WINTRE

Lunch Break

13.30-14.30 RAGHUNATH
14.45-15.45 RUSTY WELLS

 

Johanna Hector, Sverige

Den lärare som har varit med på flest Yoga Games, en riktigt power tjej som kan ta fram känslor som du inte visste fanns i dig själv. Hon utmanar din kropp, ifrågasätter ditt väsen och får dig att förstå ditt högre syfte och vad du faktiskt vill i ditt liv, på riktigt.

 

Adam Husler, England

Världens charmigaste britt, Adam är en mästare på teknik och vet hur varenda led i din kropp skall röra sig i perfektion. Du kommer garanterat lära dig saker du inte visste om din kropp.

 

Helena Vintre, Sverige

Har ett unikt sätt och lära ut, hård och mjuk i en perfekt balans. Helena är sinnebilden av en yogalärare, hon får dig att bli lugn och ser verkligen alla för var dem är, det kan vara dessa egenskaper som får henne att vara en de populäraste lärarna.

 

Raghunath, USA

Munk i 5 år, rockstjärna i sitt band ännu längre, den här klassen kommer inte lämna någon oberörd. Med sin pedagogik, sina mantran sitt harmonium är sitt kärleks budskap kommer detta bli omskakande klass. Har gjort stor succe världens största podcast Joe Rogan.

 

Rusty Wells, USA

Kärleksbudskapet mästare, de flesta som har gått på hans klasser blir förtrollade, så mycket kärlek och så mycket visdom i en och samma man. Hans klass är rollercoaster mellan skratt, tårar och känslor . Känt citat av Rusty – Om du går ut från din yogaklass utan att känna dig mer kärleksfull så har du gjort något annat än yoga.

 

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler