Exklusivt YogaEvent med Ewa Josefsson från Miami!

05 aug

Ewa Josefsson

Missa inte chansen att få uppleva magisk yoga med Ewa Josefsson! Bokningen är öppen nu! Du kan välja att gå bara en klass eller flera under helgen 27-28/8.
Bokningen är öppen. Klicka in på https://www.yogabylink.se/boka-yogakurs/ och välj ”event” i sökrutan för att komma rätt.
Välkommen!

Ewa Josefsson är född och uppvuxen i Sverige men undervisar nu i USA och anses vara en av Miamis främsta yogainstruktörer. Nu har YogaByLink den stora glädjen att få Ewa på besök då hon kommer till Mölnlycke och Landvetter. 

På Ewas klasser kan du komma att göra saker som du inte visste att du klarade av, det svåra blir enkelt. I en härligt vinyasa flow blandar Ewa kärleken för yogisk tradition och filosofi med mytologi, tibetansk drömyoga, andning och meditation där resultatet blir ett intelligent och känslofyllt flöde.

Detta är klasserna som du kan välja

Lördag 27/8 Mölnlycke 09:00 White Mirror Vinyasa

Lördag 27/8 Landvetter 12:00 Secrets of The Goddess Flow – Gudinnans hemligheter

Söndag 28/8 Landvetter 10:00 Dröm Vinyasa

*Varje klass kostar 350:-

*Väljer du att gå alla tre så betalar du 850:-

*Du som har bokat två klasser på YogaByLink till hösten får 100:- rabatt på en enstaka klass och får gå alla tre för 700:-

*Du som har köpt YogaFritt i Höst får gå en klass gratis eller alla tre för 500:-

Så här beskriver Ewa själv sina klasser:

White Mirror – Skanda yoga är en alignment based power yoga från USA som utmanar och inspirerar. En kraftfull fysisk yoga med inslag av tantra, pranayama och meditation. The White Mirror sekvensen fokuserar på introspektion och tidlöshet, samtidigt som vi ifrågasätter våra fysiska gränser för vad som är möjligt. Vi använder en vägg som stöd för att göra en längre inversionsövning.

Gudinnans hemligheter är en klass med fokus på den skapande kraften. Gudinnan representerar allt i den materiella världen inklusive våra kroppar och tankar, hon är jorden vi står på, luften vi andas, samt maten vi äter. Ändå känner vi oss ofta bortkopplade från henne. Denna klass tar fram den feminina kraften vi alla har inom oss. Vi rör oss genom ett slow flow som uppmuntrar kreativitet, där andning och hand mudra vävs in i rörelserna. Vi informeras av tre hindusistika arketyper: Lakshmi, Saraswati och Durga som representerar skönhet, visdom och styrka.

Dröm Vinyasa är min egen blandning av tibetansk drömyoga och vinyasa yoga. Klassen ger en ny dimension till vår yoga träning – det undermedvetna drömlandskapet. Här kan man göra vad man vill – flyga, andas under vatten och gå igenom väggar. Klassen är mestadels rörlig som en vinyasa klass, men under tiden som vi andas i positionerna lär vi oss tekniker för lucid dreaming – först hur man blir medveten om att man drömmer under tiden som man fortfarande är inuti drömmen, och sedan hur man kan styra drömmen i den inriktning man vill. Jag blandar uråldriga tibetanska tekniker med moderna lucid dream tekniker. Efter klassen har du tillräckligt med kunskap för att kunna starta din egen dröm yoga träning.

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler