GOTT NYTT ÅR ONLINE OCH UPPDATERAT DATUM FÖR STUDIOÖPPNING

28 dec
VI HÅLLER TUMMARNA FÖR ÖPPNING V.4

De senaste restriktionerna gäller t.o.m 24/1 och då vi är noga med att följa alla rekommendationer har vi valt att flytta den planerade studioöppningen för 2021 till den 25/1 med ett maxantal på 15 mattor i Mölnlycke och Landvetter och 11st i Hindås.  Däremot kommer onlineyogan att starta direkt på det nya året! Den 2/1 får du som bokat dig till våren din personliga kod och kan komma igång och yoga på en gång hemma och välkommen in i studion igen när vi öppnat och/eller när du känner dig redo.
ONLINE NYHETER
Den 2/1 startar alltså onlineyogan med alla klasser som finns i vårt i vårt gedigna utbud idag och också med 6 helt nya klasser i biblioteket i appen direkt från start och ytterligare nya klasser fylls på varje vecka. Vi har förbättrat upplägget och du kan yoga hur mycket du vill och samma klasser obegränsat antal gånger.
Du som har yogat online under hösten kommer endast ha tillgång till klasserna fram till nyårsafton såvida du inte bokar upp dig igen för våren. Från och med att vi skickar din onlinekod är din bokning bindande, oavsett om du väljer att komma till studion eller bara yogar hemma. 

FRISKVÅRDSBIDRAG

Har du friskvårdsbidrag kvar att utnyttja i år? Det går utmärkt att använda det både för yoga i studion, endast online eller presentkort på kurs eller PT. Maila direkt till info@yogabylink.se så hjälper vi dig på en gång så inte ditt bidrag bränner inne.

 

TACK ALLA YOGISAR

Tack för alla vackra ord och allt stöd som vi fått det här tuffare året! Tack för er ihärdighet och mötet på mattan, både i studion och online. Tack för visad hänsyn och respekt gentemot varandra, tålamod och uthållighet när inget varit som det brukar. Vi ser framemot ett nytt fint år tillsammans med er och väntar med iver att mötas på mattan snart igen.

GOTT NYTT ÅR, MASSA KÄRLEK OCH EN STOR KRAM
från Lina, Kristjana
och hela gänget 
Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler