OKLART STARTDATUM – NY PANDEMILAG

08 jan

Pandemilag och oklart startdatum

Redan i höstas var vi på YogaByLink noga med att följa de restriktioner som sattes upp av vår regering och Folkhälsomyndighet. Fredagen den 8/1 klubbades en för samhället och pandemin välkomnad ny pandemilag igenom som dock för oss som litet företag kommer innebära stora konsekvenser. Regeringen har i och med lagen idag gett ramar som berör oss som friskvårdsanläggning. Det som framgått menar att vi ska kunna ge varje deltagare 10 m2 och våra studios är relativt små. Det innebär för Hindås en deltagare och en instruktör i salen, 5 i Landvetter och Mölnlycke blir det 7 deltagare och en instruktör. I dagsläget har vi många fler än så bokade på klasserna och blir vi därför tvungna att vidare skjuta på startdatum för ordinarie terminsstart. Alltså startar inte terminen det datum som du fått på din bekräftelse, vare sig du valt fast kurs eller FLEX. Vi håller tummar och tår att smittan minskar, restrektionerna lättar och att vi får komma igång inom ett par veckor. Du som redan är bokad kommer att få information löpande. 

Exklusiva miniklasser

Vi kommer att erbjuda exklusiva miniklasser i Mölnlyckestudion med endast sex deltagare som startar 1 februari. Varje klass kommer att ha olika teman. Dessa klasser är helt utanför ordinarie schema och bokas separat från gång till gång på vår bokningssida, kostar 200:- och betalas via Swish/kontant på plats. Väntelista kommer att finnas till varje klass som blir fullbokad. Vi startar upp med 4 klasser/vecka och kommer att möta den efterfrågan som finns och ev. sätta in fler.

SE SCHEMA OCH BOKA HÄR!

Vidare gäller följande:

  • Onlineyogan fortsätter med nya klasser varje vecka för dig som har bokat innan 8/1.
  • Vi fakturerar först när vi vet när vi kan starta och priset kommer att justeras för antal gånger du skulle kunna få i studion.
  • Femveckors endast-online finns att köpa för 500:- Maila ditt intresse till info@yogabylink.se
  • Du som köpt yoga med friskvårdsbidraget kommer att ha detta tillgodo.
  • Information om nytt ordinarie startdatum kommer. 

Mera information kommer löpande och kommer att mailas ut till alla på vår maillista. Får du inte nyhetsbrev från oss maila info@yogabylink.se för att sätta upp dig på listan.

Vi vill inget annat än att få starta upp till fullo, men yogiska grundprinciper om att inte skada och värna om varandra och vår hälsa i kombination med en svensk pandemilag ger oss i dagsläget inga sådana möjligheter. Vi längtar efter att få möta er friska och krya på mattan. Må du och dina kära få ha hälsan, håll ut och håll avstånd, vi ser ljuset!

Mycket kärlek

Lina och Kristjana

 

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler