GRATIS PROVA-PÅ HELA V.12 OCH ÖVERRASKNINGAR I STUDION

15 mar

GRATIS PROVA-PÅ HELA V.12 OCH ÖVERRASKNINGAR I STUDION

Nu är det fem år sedan vi slog upp porten till vår första yogastudio i Hindås och det firar vi med gratis prova-på i studion under hela v.12. Detta gäller alla ordinarie klasser i mån om plats. För att boka in dig eller en kär vän som du vill ta med behöver du maila till info@yogabylink.se
I studion kommer vi att ha lite extra överraskningar för både gamla och nya yogisar.

Välkommen in!

HUR GICK DET TILL?
Av en händelse så möttes Lina och Kristjana på Globalyogautbildningen i Göteborg. Vi upptäckte att vi båda bodde i Hindås och konstigt nog hade vi aldrig träffats trots att våra män hade tränat cykling ihop i flera år. Men nu hade ödet fört oss samman och vi passade ihop som två puzzelbitar. Vi beslutade därför att äta allahjärtans dag-middag tillsammans och där kom en egen studio på tal och vi beslutade på studs att genomföra idén. Redan måndagen därpå fick vi titta på lokalen som vi visste stod ledig och dagen efter skrev vi kontrakt. Sedan var det bara att flytta in och Lina och Kristjana tog med diverse hopplock hemifrån och upptäckte att våra prylar passade ihop som handen i handsken. På mindre än en månad stod hela studion klar och de första klasserna var planerade. Den 15 mars slogs alltså porten upp och första terminen hade vi fyra fulla klasser i Hindås och de som inte kom med fick sätta upp sig på väntelista. Väntelistan växte i rasande fart och terminen därpå fick vi erbjuda 14 klasser för att möta efterfrågan.
Idag har vi nära på 60 klasser i veckan på fyra olika orter, Hindås, Landvetter, Bollebygd och Mölnlycke (det var i den ordningen vi växte).
Tack alla ni som yogar med oss!
Utan er hade vår dröm aldrig fungerat!

LINA&KRISTJANA

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler