HÖSTTERMINEN BÖRJAR SNART – V.34

31 jul

Vi är så glada över att ha dig tillbaka när vi startar upp en ny termin full av yoga och möjligheter till personlig utveckling. Vårt engagerade team av yogalärare är redo att guida dig genom inspirerande yogaklasser som kommer att stärka din kropp och balansera ditt sinne.

Förvandla din hälsa och välmående genom att boka din yogakurs på YogaByLink idag! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, erbjuder vi klasser som passar alla nivåer och mål. Ta steget mot ett balanserat liv och boka din plats nu för att utforska fördelarna med yoga tillsammans i vår varma och välkomnande yogagemenskap. Missa inte chansen att investera i ditt välbefinnande och boka din yogakurs på YogaByLink redan idag! START V.34

Alla klasser går att boka som antingen fast kurs eller helt flexibelt i vårt FLEX-system (några få klasser i Hindås ingår inte i FLEX). Läs mer om bokningen längre ner på sidan.

VI ÄR STOLTA ATT PRESENTERA HÖSTENS NYHETER:

Yoga För Kvinnokroppen – nu både i Hindås och i Mölnlycke

Efter förra terminens succé väljer vi att fortsätta utveckla Yoga För Kvinnokroppen och dessutom också erbjuda kursen/klassen i Hindås.

Vi hylla den unika skönheten i kvinnans fysiska och emotionella väsen! Kvinnokroppen är en kropp i ständig förändring, ständigt månadsvis men också långsiktigt, genom menscykeln, graviditeten, småbarnsåren och klimakteriet. Lär dig känna din kropp och de hormoner som ständigt flödar i den. Lär dig stärka de delar av kroppen som får extra utmaningar i att vara kvinna. Inte minst lär dig uppskatta och älska din kropp i den alltid pågående karusell som den befinner sig i. 

Hindås måndagar 17:30-18:30 med Kristjana – Mölnlycke 18:00-19:00 med Tove

Hatha Flow – nyhet i Landvetter med Anna P

Hatha Flow är en dynamisk yogaform som kombinerar grundläggande Hatha yoga med flytande rörelser sammanvävda med andning som skapar ett skönt flöde. Den inkluderar även statiska positioner för att bygga styrka och flexibilitet i kroppen. Ordet ”Hatha” betyder ”kraftfull” och anses vara en av de äldsta yogaformerna, syftande till att skapa balans mellan kropp, sinne och själ. Hatha Flow passar alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, eftersom alternativ alltid erbjuds för att anpassa övningarna efter dina förutsättningar.

Landvetter 17:45 – 19:00 – med Anna P

YogFörStresshantering – nyhet i Landvetter

Vår yogaklass för stresshantering erbjuder en fristad från vardagens påfrestningar och ger dig verktyg för att hantera stress på ett positivt sätt. Genom en kombination av mjuka och lugnande yogapositioner, andningstekniker och mindfulnessövningar hjälper vi dig att släppa på spänningar och finna ro i sinnet. Klassen fokuserar på att öka medvetenheten om kropp och sinne, vilket ger dig möjlighet att skapa balans och harmoni i ditt dagliga liv. Denna klass är öppen för alla som söker en väg till inre lugn och stressreducering.

Landvetter 19:15-20:15 med Malin

SJÄLVKLART FINNS VÅRA ANDRA POPULÄRA KLASSER KVAR PÅ SCHEMAT:

SlowFlow

Den perfekta starten! En mjukare yogaklass med enkla och långsamma flöden i klassiska yogapositioner. Passar dig som är helt nybörjare eller dig som vill ha längre tid i varje position. Du lär dig teknik, grunder och ökar både din styrka och rörlighet samt tränar på att vara här och nu i din kropp och ditt inre.

Mölnlycke tisdagar 18:00-19:00 – Landvetter onsdagar 18:00-19:00 (OBS! Start v.35)

Global Yoga

En utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. GlobalYoga är en fysisk och flödande yogaform där du tränar både styrka och rörlighet samtidigt som du får en härlig stund att landa i dig själv.
Global Yoga blandar det bästa av traditioner från öst och väst och hämtar inspiration från Iyengar yoga, Ashtanga yoga, Kundalini yoga, Forrest yoga, Pilates samt funktionell träning och integrerar dessa tekniker i vår egen stil – en balans mellan precision och flöde.

Finns i alla studios flera gånger i veckan.

STEG 2

Du kan nu också välja GlobalYoga steg 2. En klass för dig som redan yogat åtminstone en termin och känner till flera av de klassiska yogapositionerna. Du är nu redo för en utmaning med lite mer fysiskt krävande positioner.

YinYoga

Det är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin delar som bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Spänningar löses upp och ditt nervsystem balanseras.

Man utför alla övningar på golvet och håller varje position stilla mellan tre till fem minuter. På så sätt stretchas bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar. Förbättrar flexibilitet i ryggrad och höfter och förser ryggrad och leder med ledvätska som ger bättre cirkulation. Bromsar åldrandet genom att lederna behåller sin mjukhet och rörlighet. Då yogan också är mera stillsam är den också ett härligt tillfälle att träna sig i mindfulness. Yinyoga är även ett perfekt komplement till dynamisk yoga eller annan fysisk aktivitet.

Finns i alla studios flera gånger i veckan.

YangYin

YangYin är en klass som bjuder på det bästa ur två världar! Första delen fokuserar vi på styrka och uthållighet, i andra delen landar vi in i mjuka Yin positioner som öppnar upp kropp och sinne.

YangCoreYin

En YangYin-klass med extra fokus på Core och mage.

Finns i alla studios flera gånger i veckan.

YogaFörDigSomTränar

En yogaform för dig som också tränar någon annan sport som t.ex löpning, cykling, golf eller styrketräning. Under yogaklassen berör vi olika muskelgrupper med specifika yogapositioner för att öka styrka, smidighet, balans och rörlighet och ge dig fördelar i dina andra träningsutövanden. Förbättra ditt löpsteg genom att mjuka upp dina höfter, få en bättre swing genom att fördjupa dina twistar och träna mera skadefritt med en stark bål samtidigt som yogan också ger dig en mera rörlig vardag.

Landvetter tisdagar 17:30-18:45 – Hindås torsdagar 19:00-20:15

Medicinsk Yoga

MedicinskYoga är en mjukare yogaform med ursprung från Kundalini yoga. Yogan inriktar sig på besvär i rygg, nacke och på huvuvudvärk/migrän. I Sverige har det vetenskapligt forskats en hel del på den medicinska yogan och visat många goda resultat.
Andningen är en viktig del av yogan eftersom den har en så stor påverkan på hela kroppen.
Fel andningsteknik gör att kroppen stressas och får svårt att slappna av.
Med en kontrollerad, lugn och avslappnad andning får syret i blodet lättare att passera ut till cellerna vilket behövs för att kroppen ska fungera optimalt. Den del av kroppen som gör ont får möjlighet att vila och återhämta sig.

VI ERBJUDER OCKSÅ PILATES!

Vi är stolta på YogaByLink som förutom alla härliga yogaklasser också erbjuder Pilates! Pilates är en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretchning och yoga med fokus på kontroll och bålstabiliserande övningar. I Pilates tränas styrka och rörlighet med fokus på koncentration, balans, andning och avspänning. Pilatesträningen hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, med tonvikt på vår coremuskulatur.

Landvetter – Söndagar 19:15 – 20:15 med Mia

HUR FUNKAR DET DÅ?

YogaByLink finns under hösten på tre olika ställen; Mölnlycke, Landvetter och Hindås. När du yogar hos oss kan du välja mellan fyra olika system:

1. Fast kurs. Du yogar samma dag och samma klass varje vecka. Missar du har du möjlighet att ta igen vid  annat tillfälle genom att maila finnsdetplats@yogabylink.se
Investering: 2800:-/2900:-(YangYin) för hel termin, 1850:-/1950:-(YangYin) Halv termin

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BOKNINGEN!

2. Flex 1ggn/vecka. Du yogar en gång i veckan och väljer själv vilken dag, tid och klass som du vill gå. Du har 17 tillfällen under hösten som du förfogar över själv och bokar på nätet. Missar du en vecka kan du alltså yoga flera gånger en annan vecka. Gäller i Mölnlycke och Landvetter samt utvalda klasser i Hindås.
Investering från 2800:-, – 1800:- Halv termin

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA FLEX 1 GÅNG I VECKAN

3. FlexFritt. Du yogar hur mycket du vill i både Mölnlycke, Landvetter och utvalda klasser i Hindås. Du bokar själv din klass på nätet.
Investering 3995:- – 2995:- Halvtermin

KLICKA HÄR FÖR ATT YOGA HUR MYCKET DU VILL

4. YogaFritt. Du yogar hur mycket du vill och behöver inte boka varje vecka.
Investering 4995:-

MAILA INFO@YOGABYLINK FÖR ATT BOKA

Förvandla din hälsa och välmående genom att boka din yogakurs på YogaByLink idag! Våra passionerade yogalärare väntar på att guida dig genom en unik upplevelse av fysisk styrka och inre lugn. Missa inte chansen att investera i ditt välbefinnande och boka din yogakurs på YogaByLink redan idag!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler