HÖSTTERMINENS NYHETER

10 aug
VÅRA NYHETER:Vi har piffat till vårt schema och erbjuder nu yoga med kraftfullare intentioner för att det ska passa dig ännu bättre: 

SlowFlow:En klass som passar dig som är helt nybörjare eller dig som vill ha längre tid i varje position. En mjukare yogaklass med enkla och långsamma flöden i klassiska yogapositioner. Finns nu äntligen i alla tre studios! 

YogaFörDigSomTränar: En yogaform för dig som också tränar någon annan sport som t.ex löpning, cykling, golf eller styrketräning. Under yogaklassen berör vi olika muskelgrupper med specifika yogapositioner för att öka styrka, smidighet, balans och rörlighet och ge dig fördelar i dina andra träningsutövanden. Förbättra ditt löpsteg genom att mjuka upp dina höfter, få en bättre swing genom att fördjupa dina twistar och träna mera skadefritt med en stark bål samtidigt som yogan också ger dig en mera rörlig vardag. Finns nu äntligen i alla tre studios! 

Globalyoga STEG 2: Du kan nu också välja GlobalYoga steg 2. En klass för dig som redan yogat åtminstone en termin och känner till flera av de klassiska yogapositionerna. Du är nu redo för en utmaning med lite mer fysiskt krävande positioner som armbalanser och inventioner. Finns nu äntligen i alla tre studios!

YinYogaNidra: En klass för dig som verkligen vill varva ner ordentligt. Vi startar med långsamma yinpositioner och avslutar i YogaNidra, en form av djup meditation som också kallas yogisk sömn, som verkligen tar dig djupt in i avslappning. I Hindås erbjuds också en YinMeditation som skiljer sig på det sätt att avslutningen blir i olika meditationstekniker.Du bokar antingen FastKurs eller Flex, priset är detsamma för hela hösten.
Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler