KLIMAKTERIEBALANS – Yoga och Föreläsning

16 okt

Datum: 11/11
Tid: 10:00-14:00
Plats: YogaByLink, Åvägen 1 Mölnlycke

Känner du att du är mitt i livets övergångsfas? Vill du hitta ett sätt att balansera kropp och sinne medan du utforskar klimakteriet? Då är vår ”Klimakteriebalans Yoga och Föreläsning” något för dig!

I denna unika klass kommer vi inte bara att utforska yogans kraft för att främja hälsa och balans under klimakteriet, utan vi kommer också att fördjupa oss i en informativ och givande föreläsning om ämnet. Lär dig förstå dig själv genom att förstå dina hormoner.

Vad kan du förvänta dig:

Yoga för Balans: En yogaklass som är skräddarsydd för att stärka kroppen, förbättra rörligheten och främja inre harmoni. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer vi att anpassa övningarna för att passa dina behov.

Föreläsning om Klimakteriet: Lär dig mer om den fysiska och emotionella aspekten av klimakteriet, hur man hanterar symtom, och olika sätt att främja välbefinnande under denna livsförändring.

Gemenskap och Stöd: Träffa andra kvinnor i samma livsfas och dela erfarenheter och insikter. Vi tror på att skapa en stödjande och omtänksam gemenskap. Du som är man är också välkommen för att stötta och förstå.

Frågor och Diskussion: Efter föreläsningen finns det möjlighet att ställa frågor och delta i en diskussion för att fördjupa din förståelse.

Detta är en fantastisk möjlighet att ta hand om dig själv och ditt välbefinnande på ett holistiskt sätt. Vi ser fram emot att välkomna dig till en förmiddag fylld med yoga, kunskap och samhörighet.

INVESTERING: 700:- Inkl.fika

Bokning genom att klicka HÄR

Om instruktören: Kristjana Helgadottir Berndtson är ägare och yogalärare på YogaByLink. Kristjana har jobbat med friskvård i över 30 år och är nu själv precis mitt i livet, brinner för kvinnohälsa och är dessutom certifierad av Monika Björn som ”Stark genom klimakteriet” guide.

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler