KOSMETISK AKUPUNKTUR OCH YOGA NIDRA

07 feb

Vi på YogaByLink har fått ett unikt tillfälle att erbjuda dig att lära dig att sätta akupukturnålar på dig själv för att förnya hudens översta lager och släta ut rynkor. Jambo Thurong, som besökt YogaByLink vid flertalet tillfällen och hållit populära WS i yoga öppnar nu upp dörrarna för oss att lära oss mer om de kinesiska föryngringsprocesserna genom bland annat just akupunktur, meridianer och YogaNidra. En härligt frisk och avslappnande tillvägagångssätt.

Det funkar på följande vis; när akupunkturnålen kommer i huden svarar den med att skicka nya fräscha blodkroppar dit och på så sätt lagar/förnyar din egen kropp punktvis ställen som man vill jobba med. Jämför med Botox som är ett egentligen är ett nervgift som sprutas in i kroppen.
Dessutom guidar Jambo oss enligt kinesisk medicin genom meridianerna och i den uråldriga yogapraktiseringen av YogaNidra som är en djup meditation som också kallas logisk sömn. 

Detta är en mycket exklusiv work shop med mycket begränsat antal deltagare då alla ska få möjlighet att se över sina specifika önskemål i akupunkturen.
NÄR: Förmiddagar 29-30 april
VAR: YogaByLink (godkända av länsstyrelsen och Härryda kommun att hantera akupunkturnålar)
INVESTERING: 3200:-  (motsvarar EN botoxbehandling på seriöst center i Göteborg)
ANMÄLAN ÄR BINDANDE MEN FÅR ÖVERLÅTAS TILL ANNAN PERSON

BOKA DIG GENOM ATT KLICKA HÄR

Vill du veta mera om Jambo och hans kvalifikationer så klicka här: JAMBO

Se Kristjanas före- , under tiden- och efter-bilder: 

Jambo satte nålar på mig och det jag önskade var att lyfta ögonbrynen lite för en piggare look. Resultatet satt i i ca 4 veckor, sedan hade jag behövt göra om det. Därför ska jag absolut lära mig det här!/Kristjana

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler