NU ÖPPNAR VI ALLT!

10 feb

ÄNTLIGEN ÖPPNAR VI ALLA BOKNINGAR

Kära yogi, det går mot ljusare tider och äntligen får vi
öppna upp våra studios igen! 

Vi är i full gång med att rulla ut fler mattor i alla våra studios. Har du inte bokat än så in och boka din plats på en gång och hjälp oss få igång YogaByLink igen. Yogan är kanske viktigare än någonsin just nu och DU är verkligare viktigare än någonsin för oss. Det har varit ett par rejält tuffa år och nu behöver vi vända skutan. 

Om du har anmält dig till fast plats har din plats från v.7 (14-20/2) och behöver inte göra ny anmälan och det är bara att dyka upp på klassen. Vårterminen blir ändå 16 veckor och endast en vecka kortare än höstterminen. 

Du som valde ett klippkort för terminsstarten och vill ändra det till fast plats kan maila osst så fixar vi det.

Vid eventuellt förhinder och när du vill ta igen så skicka ett mail till finnsdetplats@yogabylink.se. Du vet väl att du kan alltid ta igen din missade gång så länge du gör det under samma termin.

Din faktura för vårterminen kommer sen på mailen och vill du använda ditt friskvård via Actiway eller Epassi så löser vi självklart det. Fakturan går också att delbetala.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten bedömer att läget är tillräckligt stabilt för att inleda avvecklingen av smittskyddsåtgärderna. Vi kommer dock fortfarande att uppmana till att hålla avstånd vid in- och utpassering och när du hämtar de props som behövs inför klassen. Vidare ber vi dig fortsätta att sprita händerna när du kommer in i studion och verkligen stanna hemma vid minsta symptom. Vill du endast besöka klasser där det är färre deltagare så hör av dig för mera information.


BOKA REDAN NU PÅ LÄNKARNA HÄR:

Schemat finns i bildform på hemsidan. DU HITTAR DET HÄR

Nu är det verkligen tufft och vi behöver er lojalitet som får oss att överleva så vi hoppas innerligt att du vill komma och yoga med oss under den här våren. 

VÄLKOMMEN ATT YOGA IN VÅREN 2022 TILLSAMMANS MED OSS

Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler