SOVYOGA – FÖR BÄTTRE SÖMN OCH MER ENERGI

05 feb

Nu erbjuder vi en treveckorskurs med effektiva verktyg för bättre sömn och mera energi. Passar alla som är intresserade av att sova lugnare och djupare. Är det inte dags att ge dig själv en stund att varva ner?

Tre onsdagar i Landvetter kl.18:35-19:35 med start v.8, 23 februari yogar vi mycket långsamt och väver samtidigt in kunskap kring sömnen, såväl modern sömnforskning som yogiska principer. Du behöver endast slappna av och njuta under din yogatimme och får med dig på dokument/mail det som vi har gått igenom under klassen. Efter sista tillfället får du också en ljudfil med en guidad YogaNidra, yogisk sömn, en form av en sömnmeditation.

Upplägget ser ut så här:

Vecka 1: I yinyoga positioner får du samtidigt sömnkunskap kring avslappningssystemet varvat med insikter om yin och yang och vikten av vila.

Vecka 2: I yinyoga och längre restorativepositioner reder vi ut stressfaktorer och talar om vikten av återhämtning varvat med nyttan av andningen som verktyg.

Vecka 3: Avslappning, sömnmönster, ritualer och en härligt lång YogaNidra.

Kom som du är, i mjuka, varma och mysiga kläder. Väl på plats finns allt som du behöver, gosiga yllemattor, filtar och yogabolster.

Pris:

  • Endast treveckorskursen: 590:- FULLBOKAD I LANDVETTER! NYA DATUM FÖR MÖLNLYCKE KOMMER INOM KORT.

BOKA TREVECKORSKURSEN HÄR!

  • Treveckorskursen samt fortsätta på Yinyoga samma dag och tid (onsdagar 18:35.19:35) resten av terminen (-v.22): 2450:-

BOKA HELA TERMINEN HÄR!

  • Kursen ingår också i våra Flexkort, då bokar du dig själv via bokningssidan vecka för vecka (i mån om plats) och kan också välja att gå på all annan yoga, när du vill, i både Landvetter, Mölnlycke och utvalda klasser i Hindås.

BOKA FLEXKORT 10 GGR HÄR

BOKA FLEXKORT 20 GGR HÄR

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ATT VILA INFÖR NATTEN!

En ny kurs i Landvetter
Vårt Instagram-flöde
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler